Kõrvaltänavate kuumaastik teeb liiklejaile tuska

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peamagistraalide kõrval teeb Tallinnas liiklejaile tuska ka kõrvaltänavate kuumaasik - lugejad kurdavad, et paljudel pealinna kvartalisisestel teedel pole üldse autot kahjustamata võimalik sõita, niivõrd auklik on seal teekate.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg selgitas, et kvartalisiseste sõiduteede taastus- ja hooldusremonttöid teostatakse igal aastal vastavalt rahalistele võimalustele.

«Kvartalisiseste teede olukord ei ole kiita Õismäe ja Lasnamäe linnaosas, kuid lagunenud ja problemaatilisi teelõike esineb igas linnaosas. Tallinna teede ja tänavate hooldusremonttööd jätkuvad kuni eraldatud remondivahendite ammendumiseni peamiselt magistraaltänavatel sõidetavuse parandamiseks ja talvehooajaks valmistudes,» selgitas Sulg pealinna teehoiupoliitikat.

Kommunaalamet on tänavu Sule sõnul teinud siiski ka kõrvaltänavatel ja kvartalisisestel teedel hooldusremonti. «Sel aastal on põhitähelepanu suunatud Mustamäe linnaosa kvartalisiseste teede olukorra parandamiseks, mille käigus saavad enamus Mustamäe linnaosa kvartalisisesed teed korrastatud,» lubas Sulg.

Lisaks on veel suuremahuliselt korrastatud Lasnamäel Seli asumi kvartalisisesed sõiduteed ja osaliselt on teostatud ka kõnniteede taastusremonttöid. Samuti toimuvad Sule sõnul ehitustööd Sütiste tee 7 kvartalisisese sõidutee ja parkla rajamiseks ning Nõmme tee 19, 23 ja Vindi tn 18 korrusmajade vahelise ala teede rekonstrueerimistööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles