Nii nunnu! Miniloomaaed vaimustas Vanamõisa laada pisikesi külalisi

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi lastele pakuti Vanamõisa laadal erinevaid lõbustusi, osutus üheks popimaks kahtlemata Ranna Rantšo miniloomaaed.

Ühe euro eest võisid lapsed väikeste koduloomadega, näiteks poni, kitsede, seapõrsa, kanade jt. tutvust teha niikaua kui soovisid. RannaRantšo perenaise Ande Arula sõnul kasutavad linnalapsed ja nende vanemad seda võimalust innukalt. 

Väike Felix oli miniloomaaeda tulnud koos vanaemaga. Üksteist müksivad kitsekesed pakkusid poisile palju põnevust, vanaema sõnul püütakse iga võimalust loomadega koos olla ära kasutada, käiakse loomaaias ja kui võimalus on, nagu Vanamõisa laadal, kindlasti ka miniloomaaias. Koduski on Felixil vanaema sõnul neljajalgsed seltsilised, kassid.

 Kertu uudistas miniloomaaeda isa seltsis ning teatas küsimuse peale, kuidas miniloomaaias ka meeldib, et talle meeldib siin küll.

Ande Arula sõnul ei pea ka lapsi eriti keelama, sest loomadega käivad nad üldjuhul miniloomaaias viisakalt ümber. Samuti rõõmustavad loomad väikeste ja suurte inimeste seltskonna üle, sest on Ranna Rantšos külalistega harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles