CV kui sinu kogemuste ja isiksuse peegel

, CV-Online Estonia turundusjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Elu näitab, et vajadus CV ehk elulookirjelduse järele võib tekkida ootamatult, mõnel juba 13–14-aastaselt, seetõttu tasuks seda tähtsat dokumenti tööportaalis või arvutis pidevalt täiendada.

Soovitame CVd (Curriculum Vitae) ehk elulugu pidevalt kirjutada või vähemasti teha sellesse märkmeid oma suurematest saavutustest ja läbitud koolitustest – tihtilugu tekib vajadus CV järele ootamatult ja ühel hetkel tühja arvutiekraani ees istudes on väga keeruline eelmiste töö- või praktikakogemuste alguse ja lõpuaegu ning läbitud koolitusi, nende nimesid ja muid üksikasju täpselt kirja saada.

Muidugi võiks ju ka küsida, miks on üldse CVd vaja. Kas ei ole selline formaalselt kuiv dokument ajast ja arust? Kui aga mõelda ametlikule värbamisprotsessile, võib selle dokumendi olemasolu eristada töövestlusele kutsutud kandidaati sellest võimalusest ilma jäänud kandidaadist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles