Noored, kes panustavad paremasse maailma

, Tabula Rasa peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Kooli 7. lend (vasakult): Merle Soots, Mari-Liis Nummert, Marju Tannberg, Airi Saarmäe, Anu Neutal, Marili Pärtel, Tiina Lind, Maarja Kütt, Anna Lihodedova, Reijo Väljak, Laura Komp, Indrek Lillemägi, Kerttu Sepp. Pildilt on puudu Kadri Kandima.
Noored Kooli 7. lend (vasakult): Merle Soots, Mari-Liis Nummert, Marju Tannberg, Airi Saarmäe, Anu Neutal, Marili Pärtel, Tiina Lind, Maarja Kütt, Anna Lihodedova, Reijo Väljak, Laura Komp, Indrek Lillemägi, Kerttu Sepp. Pildilt on puudu Kadri Kandima. Foto: Arvo Tarmula

Sel sügisel alustab Eestimaa eri paigus õpetajateed 149 kandideerija seast välja valitud 14 noort õpetajat, kes soovivad viia koolidesse nooruslikku ja värsket mõttelaadi.

Programm Noored Kooli annab vähemalt bakalaureusekraadi omandanutele, kel pole aga õpetajaharidust, võimaluse sukelduda kaheks aastaks kooliellu ning tõestada end õpetajana, arendades samal ajal oma suhtlemisoskust ja panustades Eesti laste haridusse.

Programmi astudes valib osaleja endale aine, mida sooviks õpetama hakata ning mis seostuks enim tema varasema õppimis- või töökogemusega. Valida saab põhiainete – matemaatika, keelte, ajaloo ja loodusteaduste – vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles