IRL: bändi seganud linnajuhid peaksid avalikult vabandust paluma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo.
Tiit Riisalo. Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Tiit Riisalo ütles, et Saksamaal Herfordis oma labase käitumisega ansambli Paabel esinemist seganud Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ja abilinnapea Ardo Agasild peaksid avalikult vabandust paluma.

«Tegu on kahetsusväärse juhtumiga ning mõistagi peaksid asjaga seotud isikud oma käitumise pärast avalikult vabandama,» ütles peasekretär Riisalo ERR Uudistele.

Riisalo märkis, et ansambel Paabel liikmete käest on asjaosalised juba vabandust palunud, kuid peavad juhtunust oma järeldused tegema ning vajadusel täiendavaid selgitusi andma.

Kas ja millistel poliitilistel positsioonidel Loodus ja Agasild jätkata saavad, otsustavad Riisalo sõnul nimetatud isikud ise ja Viljandi volikogu.

Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus (IRL) ja abilinnapea Ardo Agasild (IRL) segasid juunis Saksamaal toimunud hansapäevadel ansambli Paabel kontserti, ronides purjuspäi lavale ja käitudes ebasobivalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles