Linnajuhid lubavad, et ebasobiv käitumine enam ei kordu

Kertu Kula
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus
Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ja volikogu esimees Tarmo Loodus on korduvalt ansambel Paabeli ees ebasobiva käitumise pärast vabandanud ja kinnitavad, et midagi analoogset enam ei kordu.

Viljandi välissuhete spetsialisti Markus Peter Nageli sõnul on linnavalitsus põhjalikult Saksamaal toimunut arutanud ja kogu linnavalitsus eesotsas linnapea Loit Kivistikuga taunib linnajuhtide käitumist.

Nageli sõnul kinnitas Agasild, et tema purjus ei olnud ja pidas hansapäevadel toimunut spontaanseks, kuid mitte pahatahtlikuks. Agasild lisas, et peab oma käitumist tagantjärele siiski ebasobivaks ja on ka bändiliikmetelt vabandust palunud.

«Agasild kui ka Loodus on esmalt vabandust palunud meili teel ning lisaks on Loodus isiklikult telefonitsi bändiga ühendust võtnud,» märkis Nagel.

Seoses vahejuhtumiga ütles Loodus, et see, kas ta kandideerib veel linnapeaks, on erakonna otsustada. Kas vahejuhtum tema kandidatuuri mõjutab, ta öelda ei osanud. «Kõik asjad on seoses, ma ei tea, mida erakond teeb. Mina teen rahulikult oma tööd ja püüan hakkama saada, eks ole homme kuulda, mis erakond mõtleb,» ütles ta.

IRLi kuuluvad Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus ja abilinnapea Ardo Agasild osalesid juunis Saksamaal hansapäevadel, kus segasid ebasobiva käitumisega Paabeli esinemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles