AmbulARToorium ja Tallinna vabatahtlikud päästsid väikeste tähnikute elu

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühel suvepäeval saabus Tartumaal Peipsi ääres asuva kunstikeskuse ambulARToorium juurde väike tüdruk kolme praktiliselt vastsündinud triibulise kassipojaga, palvega, et keegi kunstikeskuse külalistest kassikese omale võtaks, sest omanik tahtvat neid uputada.

AmbulARTooriumi sooja südamega tegijad palusid abi ka suhtluskeskkonnas Facebook, et ehk leidub keegi sõber või sõprade sõber, kel parajasti kassi tarvis. Nii kuulsid kahe kassipoisi ja ühe kassiplika, kelle triibud küll pigem tähnikesi meenutasid, niidi otsas rippuvast elust MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlikud Tallinnas. Nad tegutsesid kiiresti – tõid kiisud pealinna turvakodusse, kus nood kenasti kõhud sooja kooresegust piima täis sõid ning end üksteise kaissu magama kerisid.

Tänaseks on vähemalt üks kassikestest juba uue kodu leidnud. Infot ja pilte kassipoegadest saab vaadata turvakodu Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles