Kaitsevägi mälestab Ülemiste järve jooksul kokku kukkunud vanemseersant Meelis Sanderit

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemseersant Meelis Sander.
Vanemseersant Meelis Sander. Foto: Kaitseväe peastaap / www.mil.ee

24. augusti öösel suri haiglas Ülemiste järve jooksul tabanud terviserikke tagajärjel Scoutspataljoni vanemseersant Meelis Sander. Kaitsevägi avaldab vanemseersant Sanderi lähedastele kaastunnet.

Vanemseersant Sander alustas teenistust kaitseväes 2003. aastal, alates 2004. aastast teenis ta Scoutspataljonis, teatas Kaitseväe peastaap.

Scotspataljoni staabi- ja tagalakompanii ülema kapten Andres Blanki sõnul iseloomustas vanemseersant Sanderit nõudlikkus nii iseenda kui teiste suhtes. «Vanemseersant Sander oli oma tööle pühendunud kaitseväelane, kellest pidasid lugu nii  alluvad kui ülemad. Ta oli usaldusväärne ja hea kolleeg, tema lahkumine puudutab kõiki kaasvõitlejaid,» ütles kapten Blank.

Vanemseersant Sander osales välisoperatsioonidel Iraagis 2006.aastal ning Afganistanis 2008. ja 2011. aastal. Teda on korduvalt tunnustatud eeskujuliku ja kohusetundliku teenistuse eest, 2008. aastal pälvis vanemseersant Sander Kaitseväe eeskujuliku teenistuse risti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles