Füüsikahoone müük kujuneb keerukaks

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe 4 füüsikamaja haldur Toomas Kleimann näitab üht koridore palistavatest šahtikappidest, enam kui meetri sügavuses ja mitme meetri laiuses kapis vaatab põhiliselt vastu tühjus.
Tähe 4 füüsikamaja haldur Toomas Kleimann näitab üht koridore palistavatest šahtikappidest, enam kui meetri sügavuses ja mitme meetri laiuses kapis vaatab põhiliselt vastu tühjus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikooli Tähe 4 füüsikamaja 13 000-ruutmeetrise põhiosa müük, mille ülikool augusti keskel ametlikult välja kuulutas, ei osutu ülikooli kinnisvaraosakonna juhi hinnangul lihtsaks ülesandeks.

TÜ kinnisvaraosakonna juhataja Erkki Ääremaa sõnul ootab osakond ostuhuviliste hinnapakkumisi 30. septembrini. Sealt edasi on potentsiaalseil ostjail võimalik paremat pakkumist tehes veel üksteist üle trumbata.

«Soov oleks saada müügitehing lõpetatud 2013. aasta lõpuks,» avaldas Ääremaa. «Objekt on selles mõttes keerukas, et nõuab head ideed. Põhimõtteliselt sobiks siia nii ühiselamu, korterid kui ka bürood. Küsimus on lihtsalt tohutus ruutmeetrite hulgas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles