Nõo põhikoolis algas kauaoodatud remont

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo põhikooli 3.a klassi juhataja Heli Leedjärv ootas eile töömehi, et vaid ühe pisikese aknaga ajutisse klassiruumi veel üks rida päevavalguslampe pandaks.
Nõo põhikooli 3.a klassi juhataja Heli Leedjärv ootas eile töömehi, et vaid ühe pisikese aknaga ajutisse klassiruumi veel üks rida päevavalguslampe pandaks. Foto: Kristjan Teedema

Vaevalt sai Nõo reaalgümnaasium oma uue maja ehitusega valmis, kui kohe kõrval alustas hoonete lammutamist ja suurt remonti põhikool.

«Ega Tartumaal vist nii halvas seisus koole rohkem ei olnudki, teised on kõik ära remonditud,» arvas kooli direktor Rein Uusmaa.

Esimesena lammutati maha kasutu talveaed, selle asemele ehitatakse kolmekorruseline majaosa. Juba on alustatud ka 1990. aastatel ehitatud hoone remonti. «Ega ta nii vana olegi, aga sooja pole ta kunagi pidanud,» rääkis Uusmaa, et sel ajal püsti pandud majadel on tihti kvaliteediprobleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles