Kolmas võimalus – treeningprogramm koos näidismenüüga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaalust Alla pakub hoopis treening- ja toitumisprogrammi. Programmi tutvustust lugedes pole päris selge, mida pakett endast kujutab, ning esimese hooga jäi mulle mulje, et toitumisprogrammi saab kasutada ka täiesti eraldiseisvalt.

Tegelikult on see programm Kaaluabist ja TAI süsteemist täiesti erinev. Kaalust Alla annab retseptid, mille vahel valida, ning eeldab, et neljal päeval nädalas tehakse 15 minutit trenni etteantud videote järgi. Kuna tervislikel põhjustel ei luba mul arst treenida, siis jäi programmi katsetamine poolikuks.

Mõned päevad proovisin siiski etteantud menüüd jälgida. Programmis toodud toidud on tavalise inimese jaoks võrdlemisi lihtsad valmistada ning väga ulmelisi koostisaineid ma retseptidest ei avastanud. Mingil põhjusel näis mulle menüüd proovides, et portsjonid on liiga suured, ja tundsin, et mul on raske olla. Ma olin lausa veendunud, et see menüü sisaldab pisut liiga palju kaloreid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles