Kestvad teetööd tõotavad linnaliikluses ummikuid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimaja liiklussõlme Võru tänava uus viadukt peaks autojuhtidele liikluseks avanema septembri esimesel nädalal. Viadukti alt saab autoga läbi hiljemalt oktoobris ja siis suletakse ka Ülenurme raudteeülesõit.
Postimaja liiklussõlme Võru tänava uus viadukt peaks autojuhtidele liikluseks avanema septembri esimesel nädalal. Viadukti alt saab autoga läbi hiljemalt oktoobris ja siis suletakse ka Ülenurme raudteeülesõit. Foto: Margus Ansu

Sõpruse sillal käib remont oktoobri lõpuni. Peagi algav kooliaasta toob uuel nädalal tipptundide ajal liiklusesse tõenäoliselt suuri ummikuid, sest mitmel linna tähtsal liiklussõlmel käivad ehitus- või remonditööd.
 

Kõige keerulisemaks kujuneb septembri esimestel päevadel liiklus ilmselt Sõpruse sillal, kus jätkub juunis alanud remont.

Toona avaldas töid tegeva OÜ Tavt juhataja Ivar Sova lootust, et keerulised vuugitööd saavad septembri alguseks valmis. Tegelik seis on aga selline, et kaheteistkümnest vuugikohast on vaid kolm valmis ning ühtegi paisumisvuuki veel paigaldatud ei ole.

«See oli remondi ja projekteerimise hange ning tarneajad läksid pikaks. Ka kooskõlastamine võttis aega. Need on nii kallid asjad, et kui midagi oleks valesti tellitud, siis ...» põhjendas Sova tööde venimist. Metallümbrisega kummist vuugid peaksid kohale jõudma ülejärgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles