Seriaalimaraton

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2s alustab 9. septembril uus kodumaine seriaal «Naabriplika». Fotol näitlejad Harry Kõrvits,  Loore Martma, Siim Maaten ja Andrus Eelmäe.
Kanal 2s alustab 9. septembril uus kodumaine seriaal «Naabriplika». Fotol näitlejad Harry Kõrvits, Loore Martma, Siim Maaten ja Andrus Eelmäe. Foto: Kaupo Kikkas

Kanal 2 pakub algaval telehooajal uusi kodumaiseid ja välismaiseid telesarju.  
 

Sügisel 20. sünnipäeva tähistav Kanal 2 alustab uue hooajaga sel pühapäeval, mil pärast «Suvereporteri» lõppu jõuab eetrisse Türgi draamasari «Sajandi armastus». Ottomani impeeriumi sultani Suleiman I ja haaremiorjatar Alexandra armastusloo peaosas näeme Halit Ergençi – näitlejat, kes võlub vaatajaid seriaalis «Tuhat ja üks ööd».

Uuringufirma Emor teleauditooriumi juulikuu ülevaate andmeil oli «Tuhat ja üks ööd» telekanalite üldarvestuses vaadatavuselt 6. saade. Keskmiselt jälgis juulis seda Türgi sarja 93 000 vaatajat. Kui arvestada, et sari on eetris igal argipäeval kaks tundi, siis on selline vaatajate arv lausa suurepärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles