Piletimäng: Tallinncity fännide vahel Facebookis loositakse välja Mustoneni juubelikontserdi piletid

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Mustonen.
Andres Mustonen. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tallinncity kutsub lugejaid hakkama meie fänniks sotsiaalvõrgustikus Facebook  ja kirjutama seal oma muljeid kontserdist, mida olete Estonia kontserdisaalis vaatamas käinud!

Piletimängu võitja saab minna koos kaaslasega nautima Andres Mustoneni juubelikontserti koos Venemaa tipporkestriga Novaja Rossija Estonia Kontserdisaalis 31. augustil kell 19. Kontserdiga avab Eesti Kontsert ka uue kontserdihooaja.

Brahmsi ja Wagneri loomingu kõrval tuleb avakontserdil ettekandele  ka tänapäeva tuntud heliloojate muusika: Tallinna kontserdil jõuab kuulajate ette Sofia Gubaidulina teos «Ratsanik valgel hobusel» ning Eesti esiettekandes Gia Kantšeli «Lingering» (2012).

Maailmakuulsa Gruusia helilooja Gia Kantšeli sõnul tegutseb Andres Mustonen paljudes maailma riikides kui muusikamaailma erakorraline saadik, seega tunneb helilooja alati heameelt, kui saab Mustoneniga koos töötada. «Tema erilisus seisneb ennekõike selles, et ta tunneb muusikat läbi ja lõhki keskajast tänapäevani,» lausus Kantšeli.

Riiklik sümfooniaorkester Novaja Rossija on loodud aastal 1990, alates 2002. aastast on orkestri kunstiline juht Juri Bašmet, kelle
juhendamisel on orkester saavutanud tuntuse oma eriliselt vaba, ekspressiivse ja rikkaliku esituslaadi poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles