Noorteaktsioon muudab reedest pühapäevani liiklust Mere puiesteel

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusmärk.
Liiklusmärk. Foto: Toomas Huik

Eesti Arhitektide Liidu Noortekogu aktsioon «Linnatänava 1:1 makett Mere puiestee näitel», mille käigus muudetakse Mere puiestee Tallinnas  kolmeks päevaks ümber jalgratturi- ja jalakäijasõbralikuks tänapäevaseks linnatänavaks, toob Mere puiesteele suunaga kesklinnast sadama poole 30.augustist kuni 1.septembrini mitmed liikluspiirangud

Kolmepäevase noorteaktsiooni tõttu suletakse parkimiseks ja liiklemiseks 30.august 2013 kell 05.00 kuni 01.september 2013 kell 23.59 Mere puiesteel, Kanuti ja Inseneri tänava vahelisel teelõigul nii parkimisrada kui ka esimene sõidurada. Transport on suunatud ümber pärissuunalisele trammirajale.

Liikumiskiirus kogu Mere puiestee, Kanuti ja Inseneri tänava vahelisel teelõigu laiuses on piiratud 30 kilomeetrini tunnis, paigaldatakse ka liikluspiirangutest teavitavad liiklusmärgid. Ühistranspordiskeem toimibvastavalt Tallinna Transpordiameti kooskõlastatud liiklusskeemile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles