Torte tehakse kooli eel mitu korda enam

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer
Fazer Foto: Fazer

Fazer Food OÜ kondiitrijuhataja Janno Semidor tõdes, et kõige suurem töökoormus on kondiitritel pühade ajal ning viimaste hulka kuulub kahtlemata ka kooli algus.


 «Tavaliselt on kooli eel inimestel muid tegemisi ja ei jõuta iga kord ise torti või kooki küpsetada. Tänu sellele suurenebki esimesel koolipäeval tortide müük tavapäevaga võrreldes kuni kümme korda,» rääkis ta.


Ligi kümme korda võib mõnel päeval suureneda tortide tootmine ka OÜ-l Euroleib.
«Oleme torte kooli alguseks pakkunud aastaid ja meil on välja kujunenud oma süsteem ja ajagraafik. Seetõttu ei pea me väga pikalt ette valmistama – augusti alguses lepime kokku, milliseid tooteid sel aastal pakume,» rääkis Euroleiva müügijuht Tiiu Lokko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles