Mustamäe haigla juures muutub parkimine tasuliseks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I kvartalis saadi Euroopa Komisjoni heakskiit Põhja-Eesti regionaalhaigla renoveerimisele.
I kvartalis saadi Euroopa Komisjoni heakskiit Põhja-Eesti regionaalhaigla renoveerimisele. Foto: Peeter Langovits

Alates homsest tuleb Mustamäele Põhja-Eesti regionaalhaigla külalistel hakata parkimise eest maksma.

Tasuliseks muutuvad nii regionaalhaigla esine kui ka külgmine parkla, teatas Põhja-Eesti regionaalhaigla.

Külastajad hakkavad parkima samadel alustel kõrval asuva Tallinna lastehaigla klientidega ehk esimene tund on tasuta. Selleks tuleb märkida parkimiskellal või kirjutada pabersedelile parkimise alustamise kellaaeg ning asetada auto armatuurlauale nähtavale kohale. Iga järgmine algav tund parkimist maksab 10 krooni.

Päevapilet (24 tundi) maksab 50 krooni, 5 päeva pilet 200 krooni ning 10 päeva pilet 350 krooni. Parkimine on tasuline kõikidel nädalapäevadel ööpäev läbi. Parkimiskorra rikkujatele väljastatakse leppetrahv ning jämedalt parkimiskorda eiravad sõidukid teisaldatakse.

Haigla viis parima teenuse pakkuja leidmiseks läbi konkursi, mille võitis OÜ Citypark Eesti. Citypark Eesti on kooskõlastanud parkimist korraldavad viidad ja liiklusskeemid Tallinna transpordiametiga

Haigla parklates on piletiautomaadid, kust on võimalik sularaha eest soetada vajalik parkimispilet, mis tuleb asetada auto armatuurlauale. Piletiautomaat aktsepteerib 5, 10, 25 ja 100 krooniseid kupüüre ja ühekrooniseid münte.

Kui mobiilsideoperaatoriga on sõlmitud parkimise teenuse leping, siis saab parkimise eest tasuda mobiiltelefoniga. Parkimise alustuseks tuleb saata SMS numbrile 1902 sisestada auto number tühik ning parkimistsooni tähis CP20 nt 123 ABC CP20. Parkimise lõpetamiseks helistada numbrile 1903.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles