Sadama poed köidavad kohalikke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadama turu juhataja Monika Borovikova rõõmustab, et nende juurde on leidnud tee väiketootjad ja talunikud, kes pakuvad väärt kaupa. Turg paneb rõhku mahe- ja ökotoodetele.
Sadama turu juhataja Monika Borovikova rõõmustab, et nende juurde on leidnud tee väiketootjad ja talunikud, kes pakuvad väärt kaupa. Turg paneb rõhku mahe- ja ökotoodetele. Foto: Toomas Huik

Tallinna Vanasadama arendamisega on piirkonda kerkimas üha enam poode ja kohvikuid, mis loodavad leida oma koha pealinlaste igapäevaelus.

Koos Vanasadama arendamisega arenevad ka kommertsvõimalused Tallinna sadamapiirkonnas. Sadam ei ole enam koht, kus minnakse vaid laeva peale või tullakse laevalt – kuigi seal paiknevates poodides ja kohvikutes käivad eelkõige turistid, on need üha populaarsemad eestlaste seas.

Jahisadamas paikneva Sadama turu juhataja Monika Borovikova sõnul on neil lisaks turistidele üha rohkem eestlastest kliente. «Meil on palju Eesti kliente. Me ka reklaamime end Eesti meedias ning samuti levib info meist sõbralt sõbrale,» ütles juhataja, rõhutades, et nende tegevus ei olegi suunatud ainult turistidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles