Viimsi koolis on hea õppida

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi kooli 1.D klassi õpilane Stella Pärtel ja tema esimene õpetaja, klassiõpetaja Mariliis Tuulik.
Viimsi kooli 1.D klassi õpilane Stella Pärtel ja tema esimene õpetaja, klassiõpetaja Mariliis Tuulik. Foto: Andres Haabu / Postimees

Maailma suurim eestikeelne kool, 1786 õpilasega Viimsi kool, pidas eile kolm aktust kolmes majas ning täna on ees veel viis aktust – alles seejärel saab keskenduda õppimisele.

«Tere tulemast Viimsi kooli perekonda!» soovis direktor Karmen Paul eile suures koolimajas alustanud nelja esimese klassi lapsevanematele ja lastele. Samad sõnad lausus ta äsja valminud Randvere kooli kolmele esimesele klassile ning paar tundi hiljem Karulaugu koolimajas veel neljale esimesele klassile – kokku 11 esimesele klassile. Viimsi koolis on 78 klassitäit lapsi. Seitse aastat tagasi, kui suur koolimaja valmis, mahtus 1156 õpilast ära, aga

Viimsi kool kasvab edasi: igal aastal on seal esimesse klassi tulemas umbes 200 last, lisaks Viimsi valda alles kolivate uute elanike lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles