Neljapaadile miinuste kiuste hinnaline viies koht

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapaadi liikmed pigistasid MMil endast maksimumi, kuid finaalis jäi rasketes ilmaoludes toorest jõust lihtsalt puudu.
Neljapaadi liikmed pigistasid MMil endast maksimumi, kuid finaalis jäi rasketes ilmaoludes toorest jõust lihtsalt puudu. Foto: meinruderbild.de

Uues koosseisus Eesti paarisaeruline neljapaat jäi esimesel ühisel tiitlivõistlusel medalita.

Tänavu kokku istunud neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo lõpetas esimese ühise tiitlivõistluse, MMi, viienda kohaga. Tulevikku vaadatakse küllaltki optimistliku pilguga, kuna praegused puudused on teada ja lahendamine ei tohiks samuti olla üle jõu käiv ülesanne.

«Andsime finaalis endast kõik ja kokkuvõttes võib rahule jääda,» tunnistas neliku kõige noorem liige Anderson. «Viimase 500 m peal oli kõigil jõud päris otsas. Ise olin lõpuks päris küps ja ära keedetud. Jahedama ilma korral oleksime suutnud ehk rohkem konkurentsis olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles