Pealinna ametnikud pandi suvepäevadel tööd tegema

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea ise suvepäevakul tööd ei teinud, vaid tervitas osalisi. Pildil on ta Sõpruse kino esise purskkaevu avamisel münte vermimas.
Tallinna linnapea ise suvepäevakul tööd ei teinud, vaid tervitas osalisi. Pildil on ta Sõpruse kino esise purskkaevu avamisel münte vermimas. Foto: Raigo Pajula

Tallinna linnavalitsuse suvepäevalised pidid ürituse ise kinni maksma, lisaks tuli neil teha võsa raiuda ja puid laduda.


Kohtumisel Jõgevamaal Saare valla juhtidega arutasid Tallinna linnajuhid läbi, mis töid võiks talgukorras teha, ja möödunud laupäeval mindigi ühepäevasele väljasõidule, kirjutab Õhtuleht.

«Aitasime korrastada tiigi randa, lõhkusime ja ladusime puid, koristasime Voore laululava ümbrust, korvpalliplatsi, lammutasime üht lagunenud hoonet, koristasime võsa,» ütles Tallinna linnavalitsuse nõunik Liina Oja.

Linnapea Edgar Savisaar käis talgulisi tervitamas, kuid ise seekord tööle käsi külge ei pannud, sest oli hõivatud kohustustega pealinnas.

MTÜ LiVal Sport korraldatud suvepäevakust võttis osa 320 ametnikku ja Oja sõnul linn mingeid kulutusi ei teinud, sest enamik raha laekus 150- kuni 200-kroonisest osavõtutasust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles