Lasnamäe suurim kaubanduskeskus avab nädala pärast uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasnamäe suurim kaubanduskeskus Centrum avab järgmisel kolmapäeval uksed Suure Oktoobrirevolutsiooni võtmes korraldatud avamispidustustega.

Lasnamäe Centrumi turundusjuht Katrin Klein-Näppi selgitas, et revolutsiooni-stiilis avamispidu saab alguse Lasnamäe Centrumi juurest Mustakivi tee 13, kust hakkab liikuma autodekolonn revolutsiooni juhi Emil Rutikuga.



Paraadile järgnevad pidulik avamistseremoonia kell 16 ning pärast seda esinevad Emil Rutiku juhtimisel linlastele Anne Veski, Ice Cream, Soul Militia, klounid Tuut ja Piip, toimub Suur Oktoobriloterii.



172 miljoni krooni suuruse ehitusmaksumusega keskuse kogupindala on 24.000 ruutmeetrit, teatas keskust arendanud kinnisvarafirma Ober Haus.



Keskuse ligi 20.000 ruutmeetrit on renditud 43 erinevaid tooteid või teenuseid pakkuvale rentnikule.



Uues keskuses on esindatud näiteks Citymarket, Seppälä, kodukaubad JYSK ja Novalux, riidekaubad Baltman, Reserved, sporditarvete kauplus Sportland, jalatsikauplused Suurtüki kinga- ja nahaäri, NS king ja paljud teised.



Ka avatakse samas kingaparandus, reisibüroo, apteek, ilusalong, Ühispanga pangakontor ja erinevad söögikohad.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles