ETV ja Elion panid tööle netitelevisiooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Televisioon (ETV) ja Elion võtsid kasutusele portaali telesaadete edastamiseks interneti kaudu.

Internetist on võimalik vaadata juba ETV eetris olnud saateid või filme mis tahes ajal. ITV-süsteemi tutvustuses kinnitatakse, et võimalik on vaadata nii viimast «Pealtnägijat» kui ka 30 aasta tagust «Mõmmi aabitsat».



Portaali www.itv.ee kasutamiseks peab olema Elioni lepinguline klient. Teenus on tasuline, ühe saate vaatamise hind on 5-10 krooni. «Mõnikord, näiteks pikemate filmide puhul, on hind kõrgem, kuid ei ületa 30 krooni,» teatavad teenusepakkujad.



Vaadatud saadete hind lisatakse igakuisele Elioni arvele. Kuumaksu ITV-l ei ole, liitumine on tasuta. Ilma rahata saab kogu aeg vaadata uudiseid, spordiuudiseid ja ilmateadet.



Elioni poolt projekti vedanud Rivo Saarna sõnul andis ITV loomiseks tõuke edukas koostöö möödunud aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel. Projekti läbiviimise ettevalmistused algasid möödunud aasta lõpul.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles