Mupo: Põhja-Tallinna rannad on rahuldavas korras

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi 2009 - Stroomi rand
Suvi 2009 - Stroomi rand Foto: Karli Saul

Täna toimunud paaritunnise ringkäigu jooksul tutvusid Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse ja Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhid linnaosa randade praeguse olukorraga ning tõdesid, et rannad on rahuldavas korras.


Ringkäigul tutvuti Pikakari ja Stroomi randade heakorraga, vetelpääste vastavusega kehtestatud tingimustele ja valmisolekuga, randades ettenähtud märgistuse olemasoluga ning vastavate eeskirjade nõuete täitmisega, teatas Raepress.

«Rannad on soovitavas heakorra astmes, ringkäigul veendusime, et siin on tagatud puhtus ja turvalisus. Suvitajad võivad rahuliku südamega nautida suve meie randades,» kommenteeris Põhja-Tallinna vanem Enno Tamm.

Pikakari ranna vetelpäästja Nadežda Konari sõnade kohaselt märkimisväärseid intsidente neil ei ole juhtunud, rannas käib viisakas ja rahulik rahvas. Samuti näib, et inimestele on koht meelepärane, sest kaebusi ei ole esitatud. Rand on puhas ja seda pidevalt koristatakse.

Stroomi rannas tegutseb juba kolmandat suve järjest Tallinna Noorsootöö Keskuse noortekeskus. Selle raames õpitakse kõhutantsu, taekwondo võistluskunsti, break'i ja hip-hop' tantsu ning toimuvad muud lõbusad tegevused. Korraldatakse ka suur lõpukontsert, kus astuvad üles erinevad tantsugrupid ja noortebändid. Tegevused on tasuta ning oodatud on kõik noored. Ranna noortekeskuse tegevused toimuvad kolm korda nädalas: teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 12.00 - 16.00.

«Suvekuudel teostab munitsipaalpolitsei kõrgendatud tähelepanu korras järelevalvet randade piirkonna parkimise, heakorra, koerte ja kasside pidamise ja avalikku korra nõuete üle. Palavamatel päevadel on sagedasemaks rikkumiseks just valesti parkimine randadesse suunduvate tänavate ääres ja haljasaladel,» kinnitab munitsipaalpolitsei juhataja Kaimo Järvik.

«Reidi tulemusena võib tõdeda, et Põhja-Tallinna rannad on rahuldavas korras ning avatud suvitajatele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles