Turvafirma soovitused Õllesummeri külastajatele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt Õllesummerilt.
Hetk mulluselt Õllesummerilt. Foto: Liis Treimann.

Lauluväljakul kolmapäevast pühapäevani kestva Õllesummeri turvalisust tagav G4S soovitab üritusele tulla võimalusel ilma autota, käituda peoplatsil väärikalt ning võtta kuulda turvatöötajate ning korraldajate nõuandeid.


«Turvatöötajad on kohal publiku turvalisuse tagamiseks, nad on külastajatele abimeesteks, kelle poole võib probleemidega julgelt pöörduda. Palun kõigil turvatöötajate nõuannete ja soovitustega arvestada, sest need ei ole kindlasti pahatahtlikud, vaid külastajate turvalisuse huvides,» ütles Õllesummeri G4Si turvajuht Kristjan Saarik.

Õllesummeri väravad lauluväljakul avatakse igal õhtul kell 17 ja kõik festivalialale sisenejad peavad läbima pileti- ja turvakontrolli. Lauluväljakule pääseb läbi kahe värava - Mere väravast Pirita teelt ja Kadrioru poolt Oru väravast. Lasnamäe poole jääv värav on külastajatele suletud.

Jalgratturite jaoks on lauluväljakul kaks valveta parklat. Iga rattal saabunud külastaja saab väravas turvatöötajalt rattapileti, mille peab turvatöötajale lahkumisel taas ette näitama. Ühtegi külastajat, kellel pole ette näidata rattapiletit, territooriumilt rattaga koos väljuda ei lubata. Festivali territooriumile ei pääse rula ja rulluiskudega.

«Võtke kaasa nii vähe asju ja dokumente kui võimalik ning hoidke oma varal silm peal. Kohapeal võib teil vaja minna vaid sularaha ning ühte isikut tõendavat dokumenti - seega võite enamuse oma rahakoti sisust rahumeeles koju jätta,» soovitas Õllesummeri turvajuht.

Lastega tulijatel soovitas Saarik panna lapsele taskusse visiitkaardid või sedeli mõlema lapsevanema telefoninumbriga või kirjutada numbrid lapsele veekindla markeriga käe peale. Vanemate juurest eksinud lapsed viivad turvatöötajad Õllesummeri lastealale - Summimaale, kus nende eest hoolitsetakse.

Õllesummeril hoolitseb turvalisuse eest 105 G4Si töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles