Loomaõiguslased korraldavad karusnahavastase meeleavalduse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomaõiguslaste mullu 3. juulil korraldatud meeleavaldus Pärnus Port Arturi kaubamaja juures, kus plakatiga on liikumise Loomade Nimel aktivist Kristina Mering.
Loomaõiguslaste mullu 3. juulil korraldatud meeleavaldus Pärnus Port Arturi kaubamaja juures, kus plakatiga on liikumise Loomade Nimel aktivist Kristina Mering. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Loomaõiguslaste liikumine Loomade Nimel korraldab järgmisel nädalal Tallinna vanalinnas Max Mara firmakaupluse juures meeleavalduse, et mõjutada moefirmat loobuma ehtsa karusnaha kasutamisest oma toodetes.


Aktsioon toimub järgmise nädala laupäeval, 18. juulil Tallinnas Harju tänaval Max Mara kaupluse esisel kõnniteel kell 12.45-13.45.

Tegemist on osaga rahvusvahelisest loomaõiguslaste kampaaniast, mille raames toimub moefirmade kaupluste juures meeleavaldusi kogu maailmas. Ka Tallinnas on liikumine varem korraldanud rea sarnaseid üritusi nii Max Mara kui Rävala puiesteel asuva Escada kaupluse juures.

Liikumise kinnitusel pole kavas meeleavaldusi lõpetada enne, kui moefirmad eemaldavad oma kollektsioonidest kogu ehtsa karusnaha ning ei kasuta seda enam edaspidi.

Loomaõiguslaste liikumise andmetel väärkohtleb ja tapab karusnahatööstus igal aastal üle 50 miljoni looma nende karusnaha pärast. Loomade Nimel andmetel on kümned firmad taolise surve mõjul karusnaha kasutamisest loobunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles