Õllesummeril rikuti korda mullusest vähem

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata rohketest peolistest oli rikkumisi siiski vähe.
Hoolimata rohketest peolistest oli rikkumisi siiski vähe. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tänavu registreerisid korrakaitsjad Õllesummeril vähem rikkumisi kui eelneval aastal, enamiku väärtegudest panid toime alaealised.

 «Festival oli arvestades külastajate suurt arvu turvaline ja korrarikkumiste hulk ei olnud märkimisväärne,» rääkis Õllesummeril turvalisuse eest vastutanud G4Si turvajuht Kristjan Saarik.

Rikkumistest andsid tema sõnul tooni pistisepakkumised turvatöötajatele ja napsitavad alaelised. Rikkumisi oli vähem kui eelmisel aastal.

Õllesummeri viie päeva jooksul tuvastati Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Aleksandra Šljušenko sõnul kokku 124 õigusrikkumist, nendest 73 panid toime alaealised

Politsei ja Õllesummeri turvateenistuse tuvastatud alaealiste rikkumistest 62 olid seotud alkoholi tarbimisega. Suitsetamast tabati alaealisi viie päeva jooksul 10 korral.

Väärteoprotokollid koostati viiele narkojoobes ja 11 alkoholijoobes täiskasvanule. Festivali jooksul tuvastati ka neli juhtumit, kus täiskasvanud pakkusid alkohoolset jooki alaealisele.

Väärteoprotokollid koostati 22 täiskasvanule, kes oma käitumisega rikkusid lauluväljaku territooriumil kas heakorraeeskirju või avaliku korda.

Eelmise aasta Õllesummeri ajal tabati korrarikkujaid kaks korda rohkem ehk 237, kellest 104 olid alaealised. Alkoholiseadust rikkusid alaealised 94 korral.

Õllesummer on Eesti suurim igaaastane õllefestival, mis toimus lauluväljakul 8.-12. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles