Õlletoobri festival on täitnud praamide broneeringukohad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Eeloleval nädalavahetusel Saaremaal toimuva populaarse Õlletoobri festivali eel on pea kõik broneerimisele kuuluvad praamikohad täis märgitud.


17. juulil on Virtsu-Kuivastu liinil täis märgitud kõik broneeringukohad kell 8-23 iga tunni aja tagant väljuvatel graafikujärgsetel reisidel. 18. juulil on ei saa enam kohtu broneerida kell 9, 10 ja 11 väljuvatele praamidele ning üksikuid kohti saab ette märkida kell 12, 13 ja 14 väljuvatele laevadele. Ülejäänud väljumistel on broneerimisvõimalusi rohkem.

19. juunil, kui õllefestival saab läbi, on Kuivastu-Virtsu liinil täis broneeritud kõik ettemärkimisele kuuluvad kohad kell 8-23 väljuvatel graafikujärgsetel reisidel.

Broneeringute aktiivne märkimine ei tähenda siiski, et üldjärjekorras ootavad autod üle väina ei pääse, sest laevafirma paneb vajadusel käima lisareisid ning graafikujärgsetel reisidel kuulub 50 protsenti autokohtadest üldjärjekorras ootavatele sõidukitele.

Õlletoobri festival toimub 17.-19. juulini Saaremaal Leisi vallas Oitmel. Lääne prefektuur on lubanud avaliku korra tagamiseks tuua piirkonda täiendavad politseijõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles