TV 3 avalikustas «Džunglistaari» osatäitjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV 3 uue tõsielusarja «Džunglistaar» osalised on laulja Koit Toome, näitleja Eve Kivi, ajakirjanik Kati Murutar, laulja Erich Krieger ja laulja Kadi Toom.

Esmaspäevase tutvustuspäevaga Tallinna loomaaias lõppes saates osalenute vaikimisvanne, milleks neid kohustas tootjaga sõlmitud leping.



Ehkki peatselt algava saatesarja üksikasju jätkuvalt ei avaldata, kirjeldasid osalised oma muljeid seoses kolmenädalase reisiga Malaisia džunglisse.



«Väga raske oli. Väga. Enam ma seda ei teeks ja ma arvan, et mitte keegi meist ei teeks,» kommenteeris laulja Koit Toome oma džunglielamusi.



Toome oli ka ainus saates osalenud staar, kes naasis eluohtlikus seisundis, kuna oli võtete ajal haigestunud surmava bakteri tekitatud tõppe.



«Alul arvati, et see on puukentsefaliit, ent hiljem tuli välja, et see oli hoopis leptospiroos,» rääkis Toome.



Leptospiroos on spiraalikujuliste bakterite poolt põhjustatud loomade haigus, millesse inimesed nakatuvad juhuslikult. Eestis diagnoositakse sellist haigust keskmisel 10-l juhul aastas.



Teistegi džunglistaaride sõnul oli elu Malaisias ootamatult raske - alates toidupuudusest, lõpetades tihedate vihmasadudega öösiti.



«Kuivi riideid pole, temperatuur on väga madal, pea kohal olevate lehtede vahelt sadav veest olime hetkega läbimärjad ja lõdisesime külmast,» meenutas Krieger.



Kolme Balti riigi ühine kuulsuste nn. ellujäämisvõistlus «Džunglistaar» algab TV 3s 11. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles