«Teletaibu» saatejuht ja kaptenid vahetuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobris viiendat telehooaega alustav nädalauudiste mäng «Teletaip» värskendab saadet, kutsudes saatejuhiks Mait Malmsteni ja kapteniteks Anvar Samosti ja Marek Reinaasi.

Saate produtsendi Kiur Aarma sõnul oli saatejuhi vahetuse üks põhjus tootjafirma OÜ Eetriüksuse kevadine plaan telesaade lõpetada. Kui koostöös «Teletaipu» eetrisse andva Eesti Televisiooniga otsustati populaarne nädalalõpusaade siiski ekraanile tagasi tuua, oli senine saatejuht Indrek Tarand jõudnud juba oma jah-sõna anda aga uuele teleshow’le, sel nädalal esmakordselt eetris olnud saatele «Varivalitsus».

«Samas on selge, et nii kaua eetris püsinud saade vajab aeg-ajalt ikka värskendust ja kogu ekraanil oleva seltskonna väljavahetamine tundus olevat hea idee,» rääkis Aarma. Nii võtavad stuudios koha sisse Eesti Draamateatri näitleja Mait Malmsten, reklaamiagentuuri Zavod juht Marek Reinaas ja BNSi juhatuse esimees Anvar Samost.

Aarma sõnul ei ole see mingi probleem, et Malmsten pole varem kunagi ühtegi telesaadet juhtinud.

«Ta on intelligentne, hea huumorimeelega ja teleekraanil sarmikas – ma arvan, et ta saab kenasti hakkama ja andkem talle aega end 3-4 saadet tõestada,» ütles produtsent. Nii samuti ei oota tootjameeskond, et Malmsten juhiks «Teletaipu» Indrek Tarandiga sarnaselt. «Meie eesmärk pole saatejuhte kloonida,» kinnitas Aarma.

Indrek Tarand juhtis «Teletaipu» poolteist aastat, enne seda oli kaks ja pool aastat saatejuht Tarmo Leinatamm.

Aarma möönis, et nelja eetriaasta jooksul on normaalne, et iga kord saatesse kutsutavad kaks külalist võivad korduda. «Saade pole ju persooni-, vaid ikkagi nädalasündmuste ja teemade keskne,» sõnas ta. Nii on «Teletaibu» külalistel, olgu need poliitikud, näitlejad, muusikud või muud ühiskonnategelased, roll anda lõppenud nädalale oma hinnang.

«Teletaibu» uue hooaja avasaade on ETV eetris järgmisel pühapäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles