Õunapuu esitab kolm maavanema kandidaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Regionaalminister Jaan Õunapuu esitab Harju maavanema kandidaadiks Jaan Pööri, Lääne maavanema kandidaadiks Sulev Vare ja Võru maavanema kandidaadiks Ülo Tuliku.

«Kandidaadid on koalitsioonipartneritega pika protsessi tulemusel läbi arutatud ja seetõttu loodan, et valitsus nad pärast omavalitsusliidule tutvustamist ka ametisse nimetab,» ütles Õunapuu.

Minister esitab maavanemakandidaadid valitsusele ametisse nimetamiseks pärast omavalitsusliitudelt kandidaatide kohta arvamuse saamist.

1950. aastal sündinud Jaan Pöör on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektriinsenerina. Möödunud aastast on ta olnud Riigikogu kantselei nõunik ja sekretariaadi juhataja ning Loksa linnavolikogu esimees. 1990-1995 Alatskivi vallavanem. Jaan Pöör on Rahvaliidu liige.

1962. aastal sündinud Sulev Vare on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli tööstuse planeerimise erialal.

1999. aastast on ta olnud keskkonnaministeeriumi kantsler, aastatel 1995-1999 oli Haapsalu aselinnapea ja 1992-1995 Haapsalu leivatehase direktor. Vare kuulub Reformierakonda.

1957. aastal sündinud Ülo Tulik on lõpetanud Eesti Põllumajandusakadeemia agronoomina.

Res Publicasse kuuluv Tulik on 1996. aastast olnud Võru vallavanem. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles