Kaarli puiestee avatakse ööl vastu laupäeva

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates laupäeva esimestest minutitest on Kaarli puiestee kõikidele sõidukitele avatud. Praegu tohivad seal sõita vaid ühissõidukid ja Kaarli parkla kasutajad.
Alates laupäeva esimestest minutitest on Kaarli puiestee kõikidele sõidukitele avatud. Praegu tohivad seal sõita vaid ühissõidukid ja Kaarli parkla kasutajad. Foto: Raigo Pajula.

Transpordiameti liiklusteenistuse teatel avatakse reede südaööl vastu laupäeva liiklus Vabaduse väljakul ja Kaarli puiesteel.


Alates 25. juuli südaööst kuni 26. juuli kella 17 suletakse seoses asfalteerimistöödega liikluseks Pärnu maantee - Liivalaia tänava ristmik, vahendas Raepress. Bussid ja trammid pääsevad sealt läbi ka asfalteerimise ajal.

Autod saavad sel ajal teha Suur-Ameerika tänavalt pöörde Pärnu suunas, aga Liivalaia tänavalt välja sõita ei saa.

Sel nädalavahetusel asfalteeritakse Pärnu maantee ja Liivalaia tänava ristmiku kesklinna suunduvaid sõiduradu. Järgmisel nädalavahetusel asfalteeritakse Pärnu maantee ja Liivalaia tänava ristmiku linnast väljuvat suunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles