Politsei palub abi kadunud mehe leidmisel

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaldi Sarapik
Kaldi Sarapik Foto: Politsei

Haapsalu politsei palub abi Läänemaa mehe Kaldi Sarapiku leidmisel, kelle asukoht on lähedastele alates mai algusest teadmata.

Haapsalu politseijaoskond teeb kindlaks Kaldi Sarapiku (sündinud 1984) asukohta, kes lahkus oma kodust Ridala vallast 5. mail.

13. juulil pöördusid lähedased politsei poole, teatades, et 5. mail kella 07.30 ajal lahkus Läänemaal Ridala vallast Jõõdre külast Kaldi Sarapik.

Mees pidi nende andmeil bussiga sõitma Haapsallu ja sealt edasi Tallinnasse juhutöödele. Sinna pidi ta minema väidetavalt koos sõbraga, kelle nime avaldaja ei tea.

Senised otsingud ei ole tulemusi andnud ning mehe asukoht on teadmata. Ta ei ole ka ise ei omaste ega sõpradega alates osutatud kadumise ajast ühendust võtnud.

Kaldi Sarapik on pikemat kasvu (umbes 1.85), kõhna kehaehitusega. Ta on heledate lühikeste juuste ja halli värvi silmadega. Kodust lahkudes olid jalas heledamat värvi teksased, seljas valge lukuta puuvillasest materjalist dressipluus, mille rinnaosal halli värvi kiri. Omaste andmeil mehel isikuttõendavat dokumenti kaasas ei ole.

Kõigil, kes omavad informatsiooni Kaldi Sarapiku asukoha kohta, palume sellest teada anda Haapsalu politseijaoskonnale telefonil 473 2837 või politsei tasuta lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles