Mälumängurid leinavad «Kuldvillakut»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval viimast korda ekraanil olnud «Kuldvillakut» nimetavad Eesti tuntumad mälumängurid ainsaks õigeks mänguks, millele enam võrdset ei ole, vahendab SL Õhtuleht.

««Kuldvillak» on ikka üsna taiplikele inimestele mõeldud. Õnne peab muidugi ka olema, aga see on üsna kõva mäng. Vaat selle kohta võib öelda mälumäng,» ei ole mälumängur Jevgeni Nurmla kiitusega kitsi.



«Kuldvillakus» on muidugi ka suur kiirustamine, aga seal oli formaat teine, küsimused olid asjalikud,» nendib Nurmla.



«Nüüd võib siis öelda, et mälumänguritel ei olegi enam kohta, kus end proovile panna. «Kuldvillak» oli hea mäng,» ohkab ta.



«Mnemoturniirist» tuntud mälumängur Rein Laumets nõustub, et «Kuldvillak» oli ainuke mäng, kus sai oma teadmised tõeliselt proovile panna.



«Seal oli õnne osa väiksem kui teistes saadetes. Mulle «Kuldvillak» meeldis. Ma ei oska küll öelda, miks seda tahetakse ära lõpetada, aga mina hindasin seda mängu täielikult,» kurvastas Laumets.



Ka Eesti tuntuimal mälumänguril Indrek Salisel, kes «Kuldvillakust» autogi võitis, on öelda vaid kiidusõnu.



TV3 programmidirektor Jüri Pihel kinnitas, et selleks korraks saab saade otsa küll, aga pole välistatud, et see kunagi uuesti ekraanile tuleb.



«Sari jooksis seitse aastat ja taastas Eesti televaatajate kunagise lemmikžanri - mälumängu. Seitse aastat on ühele telesaatele ikka väga auväärne iga ja «Kuldvillak» läheb praegu lihtsalt korralisele puhkusele,» selgitab Pihel.



Mälumänge oli meil programmidirektori arvates ka liiga palju, ja mida rohkem ühte žanri on, seda raskem on neil igaühel eraldi võttes.



See ongi põhjus, miks «Kuldvillaku» asemele samal tasemel mälumängu ei tule.



«Hoiame end ühe miljonisaate peal. See on suur ja tugev toode ja meil pole endal mõtet talle ise mingit konkurenti kõrvale ehitada,» ütles Pihel.



Saatejuht Mart Mardisaluga, kes viimased kolm hooaega Teet Margna asemel «Kuldvillakut» juhtis, tahab TV3 aga koostööd jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles