Mööbli saab koju ka arvuti eest lahkumata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Online-mööblipoed võidavad aina enam populaarsust inimeste hulgas, kel kauplustes käimiseks aega või tahtmist pole.

Sobiv mööblitükk välja valitud ja raha üle kantud, võib jääda ootama telefonikõnet või uksekella, mis teatab uue laua või riiuli saabumisest.

Eriti hästi sobib selline ostmisviis suurtest keskustest kaugel elavale inimesele, kel muidu tuleks iga mööblitüki pärast pikk ja kulukas linnasõit ette võtta. Ja tegelikult on linlastelgi vaba ajaga paremat ette võtta kui seda eri mööblipoodides surnuks lüüa.

Populaarset internetipoodi ON24 haldava OÜ Onshopi juhatuse liige Peep Kuld ütles, et kõige rohkem tellivad inimesed suuri mööbliesemeid – diivaneid, voodeid, madratseid ja riidekappe.

«Suured asjad vajavad poes palju pinda, müügisaalides on aga ruum piiratud ja seetõttu ei näe korraga kogu valikut. Meie müügipind seevastu on sisuliselt piiramatu,» mainis ta.

Suurte kaupade kojutoomine tavapoest on keeruline ja kallis, internetipoes aga sisaldub kauba kojutoomine enamasti juba kauba hinnas. Nelja kuu eest avatud online-mööblipoe Living.ee juhatuse esimees Ove Siiro rõhutas lisaks internetiäri paindlikkust ja kliendisõbralikkust.

«Kes siiski kahtleb, võib enne tellimuse vormistamist käia kangavalikut või jooniseid salongis uurimas,» lausus ta. «Lisaks saab mööbli kahe nädala jooksul ilma lisatasuta tagastada või ümber vahetada.»

Suurim valik ongi ON24, Living.ee ja Mööblimaja lehekülgedel. Viimase plussiks on lühim tellimuse täitmise aeg, miinuseks aga see, et nad ei too kaupa koduukseni.

Kataloogikaubamajad pakuvad vaid piiratud mööblivalikut, samuti tuleb kojuvedu sealt ostes eraldi Eesti Postilt tellida.

Samas on näiteks Otto kodulehel Eesti poodidest sootuks erinev mööblivalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles