Peaministri nõunikuna töötab Merle Krigul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaministri nõunikuna töötab alates käesolevast nädalast Merle Krigul. Tema peamiseks tööülesandeks on peaministri kohtumiste ja visiitide ettevalmistamine.

Merle Krigul on lõpetanud 1978. aastal Tartu Ülikooli eesti keele ja kirjanduse eriala ning kaitsnud 2004. aastal Eesti Kõrgemas Kommertskoolis magistrikraadi rahvusvahelises ärijuhtimises (MBA).

Praegu jätkab ta doktoriõpinguid rahvusvaheliste suhete vallas Audentese Ülikoolis.

Enne peaministri nõuniku kohale asumist juhtis Merle Krigul Helsinki-Tallinn Euregios teaduskaksiklinnade projekti, samuti on ta viimasel viiel aastal juhtinud erinevaid innovatsiooni- ja teadmusühiskonna arendusprojekte nii avalikus kui ka kolmandas sektoris.

Varem on ta töötanud Tallinna välissuhete ja protokolli osakonna juhatajana, aastatel 1992-1995 oli Merle Krigul Riigikogu liige, 1991-1992 valitsuse nõunik. Võõrkeeltest valdab Merle Krigul vabalt inglise, soome ja vene keelt. Merle Krigul on abielus, peres kasvab tal kolm last.

Peaministri abi Piret Nahk on alates käesolevast nädalast lapsepuhkusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles