Kalev Meedia eksjuhist võib saada pealinna meediajuht

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Pink
Alar Pink Foto: Peeter Langovits

Praegu Tallinna linnapea nõunikuna ametis olev Kalev Meedia eksjuht Alar Pink vahetab ilmselt lähiajal ametit ja hakkab tegelema pealinna meediasuhtlusega.


Postimees.ee andmetel saab riigikokku siirduva Tallinna linnakantselei meediajuhi Georg Pelisaare järeltulijaks endine Kalev Meedia juht Alar Pink, kes praegu nõustab Tallinna linnapead Edgar Savisaart.

Pealinna avalike suhete direktor Ain Saarna ei soostunud seda uudist kommenteerima. «Ootame ära, kuni Georg Pelisaar annab riigikogu liikme ametivande,» sõnas ta Postimees.ee'le.

Keskerakondlasel Georg Pelisaarel on esimene võimalus ametivannet anda 3. augustil, kui riigikogu koguneb erakorralisele istungile.

Edgar Savisaare nõunikuna oli Alar Pingi tööülesanne koordineerida Tallinna sotsiaalsete töökohtade abipaketti. «Seal on 41 meedet, mis on kahe aasta peale paika pandud, nii et tööd on seal palju,» rääkis ta aprillis ETV saates «Paar» antud intervjuus.

Varem aastaid kommivabriku Kalev turundusjuhina töötanud Alar Pink juhtis viimasel paaril aastal ärimees Oliver Kruuda meediaimpeeriumi, kuni see käesoleva aasta algul suure kolinaga põhja läks ja vähemalt 150 inimest tööta jättis.

Muuhulgas osales Pink ka eelmiste valimiste eel palju kära tekitanud K-kohukese kampaania väljatöötamisel ja elluviimisel.

Euroopa Parlamenti valitud keskerakondlasest riigikogu liikme Vilja Savisaare asendusliikmeks parlamendis saab senine Tallinna linnakantselei meediajuht Georg Pelisaar.

Pelisaar sai võimaluse riigikokku minna seetõttu, et Haabersti linnaosavanem Viktor Vassiljev loobus Savisaare asendusliikme kohast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles