Roosimägi on ettepaneku saanud kolmelt erakonnalt

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reservbrigaadikindral Urmas Roosimägi.
Reservbrigaadikindral Urmas Roosimägi. Foto: Raigo Pajula

Reservbrigaadikindral Urmas Roosimägi leiab, et suudaks poliitikas olles kaitsevaldkonna jaoks kasulik olla, kuid ühelegi erakonnale jah-sõna pole veel öelnud.

«Ausalt öeldes ei ole mina veel otsustanud,» ütles kevadel reservi arvatud brigaadikindral oma tulevikuplaanide kohta.

Enda sõnul on tal laual pakkumised kolmelt erakonnalt nii kohaliku omavalitsuse kui riiklikul tasandil. Lisaks on variant hakata tegelema ettevõtlusega.

«Aga ma ei ole kellelegi oma nõusolekut andnud,» ütles Roosimägi. Küll leiab ta, et suudaks poliitikas kaitsevaldkonna jaoks rohkem ära teha kui näiteks arvamuslugusid kirjutades.

Üks teda enda ridadesse kutsuja on Keskerakond, kelle suvepäevadel Käsmus reservbrigaadikindral nädalavahetusel loengut pidas. Roosimägi kinnitas, et Keskerakonda pole ta astunud.

Praegu tegeleb Roosimägi pika teenistusaja jooksul sõprade ja lähedaste ees tekkinud võlgade lunastamisega. Otsuse oma tegevusplaanide osas lubab ta langetada augusti lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles