Tallinn paneb vanalinna kinnistu 18 miljoniga müüki

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rataskaevu 2 kinnistu läheb 18 miljoni krooni suuruse alghinnaga enampakkumisele.
Rataskaevu 2 kinnistu läheb 18 miljoni krooni suuruse alghinnaga enampakkumisele. Foto: Egert Kamenik.

Linnavalitsus esitab volikogule otsuse eelnõu ettepanekuga müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel vanalinnas Rataskaevu tn 2 asuv kinnistu alghinnaga 18 000 000 krooni.


Kinnistu pindala on eelnõu andmetel 352 ruutmeetrit, maakasutuse sihtotstarve 50 protsenti elamumaa, 50 protsenti ärimaa. Kinnistu asub Pika jala, Rataskaevu tänava ja Vaksali tänava ning Pika tänava ristumiskohal.

Kinnistu paikneb Tallinna vanalinna arheoloogiamälestise- ja muinsuskatsealal ning sellele kehtivad Tallinna vanalinna muinsuskaitseala põhimäärusest ja muinsuskaitseseadusest tulenevad kohustused ning kitsendused.

Kinnistul asub tänavate ristumiskohal ühtse hoonestusploki moodustav plekk-katusega paekivist kandekonstruktsioonidega ja krohvitud ning värvitud välisseintega viiekorruseline kivist hoone suletud netopinnaga 1188,4 ruutmeetrit ning ehitusaluse pindalaga 342,4 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles