Koplis avatakse koerte jalutusväljak

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte jalutusplats.
Koerte jalutusplats. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

31. juulil kell 11 avatakse koerte jalutusväljak Põhja-Tallinnas aadressil Karjamaa 10.


Avamisele on oodatud kõik kohalikud koeraomanikud ja külalised Nõmme Loodusmajast, teatas Raepress.

Koerte jalutusväljakul saavad piirkonna koeraomanikud võimaluse koerte treenimiseks ja jalutamiseks ilma, et see segaks kaaslinlasi. «Homme avatav koerte jalutus- ja treeningväljak on Tallinnas juba kaheteistkümnes, kuid vajadus taoliste rajatiste vastu kasvab pidevalt ning võimaluste piires jätkab linn ka edaspidi investeerimist koerte jalutusväljakute rajamisse,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Väljaku avamisüritusel osalevad spetsialistid, kes räägivad koerte tervislikust toitmisest, hooldamisest ja näitavad kuidas koeri harjutusväljakul treenida. Avamisele ja harjutusväljaku testimisele on oodatud ka kõik piirkonna koeraomanikud ning parimaid avamisel osalevaid neljajalgseid premeeritakse närimiskondiga. Jalutusväljak on jaotatud kahte aiaga piiratud ossa, mis võimaldab suured ja väikesed koerad üksteisest lahus hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles