Ööklubis alguse saanud tüli lõppes pargis pussitamisega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Monogarov
Denis Monogarov Foto: Põhja politseiprefektuur

Tallinnas Tammsaare pargis tapeti täna öösel 23-aastane noormees. Tüli sai väidetavalt alguse ööklubi Seduction terrassil. Pussitamisega seoses otsib politsei 28-aastast Denis Monogarovit.


Rüseluse käigus löödi ühte meest korduvalt rusikaga näkku. Kuna kogu kaklus toimus otse ööklubi turvakaamerate all, siis peagi kaklevad mehed lahutati turvameeste poolt. See aga kahjuks tüli ei lahendanud, vahendas Reporter.ee.

Umbes 15 minutit hiljem suundus tülitsev seltskond Tammsaare parki ning põõsa taga pussitaski praegustel andmetel väidetavalt 28-aastane Denis oma ohvrit.

Denis ise pistis jooksu. Kiirabi püüdis pussitatud meest elustaada umbes 40 minutit, kuid see ei õnenstunud.

Lisaks 23-aastasele noormehele, kelle elu meedikutel päästa ei õnnestunud, sai vigastada ka 22-aastane mees.

Pealtnägijate sõnul vestles politsei sündmuskohal ka väidetava pussitaja Denis Monogarovi sõbraga. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Seoses antud juhtumiga tahab politsei kindlaks teha Denis Monogarovi asukoha, et temaga rääkida. Denis on umbes 170 sentimeetrit pikk, tumedate juustega noormees. Veretöö ajal olid Denisil pealtnägijate sõnul jalas mustad viigipüksid, seljas valge särk ning must pintsak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles