Padise valla mees üritas kägistada oma pisitütart

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padise valla mees üritas kägistada oma pisitütart.
Padise valla mees üritas kägistada oma pisitütart. Foto: Reporter.ee

Harjumaal Padise vallas Audevälja külas üritas armukade ja purjus mees eile hilisõhtul kägistada oma viiekuust tütart. Mees üritas hiljem endalt elu võtta.


Viinast hullunud Sigmar Meremaa kägistas esialgsetel andmetel oma viiekuist pisitütart Katrinit. Seejärel üritas mees pussitada ka oma elukaaslast Aljona Nikitinat ning naabrimeest Andres Palmi, vahendas Reporter.ee.

Pärast ebaõnnestunud mõrvakatset plaanis Sigmar Meremaa ka enesel veenid läbi lõigata. Tunnistajate sõnul põgenes mees pärast politsei kutsumist läbi akna.

Meedikud toimetasid pisitütre koos emaga haiglasse. Politsei alustas jälitustegevust. Paraku ka kohale toodud jäljekoerad ei suutnud pimedast metsast kurjategijat tabada.

Audevälja rahvas on vägivaldse Sigmar Meremaa tegudega harjunud.

Dramaatilised sündmused said alguse väikesest nägelemisest, mis peagi kasvanud juba rusikatega löömaks. Vastu vahtimist saanud Aljona teatanud seepeale justkui mehe ärritamisest oma perevälistest sekssuhetest. Seepeale lubanud hullunud ja armukade Sigmar Meremaa kättemaksuks nii lapse kui truudusetu elukaaslase ära tappa.

Politsei täna veel juhtunut kommenteerida ei taha. Reporterile teadaolevalt arreteeriti Sigmar Meremaa täna 13.30 ajal oma kodus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles