Argo Meresaar mängib tuleval hooajal Tartus

Neeme Korv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli rahvuskoondise kapten Argo Meresaar kannab eeloleval hooajal Tartu Pere Leiva särki, Euroliiga mängudeks liitub mees aga Pärnu võrkpalliklubiga, kinnitas eile õhtul Postimehele Pere Leiva mänedžer Alari Jõesaar.

Jõesaare sõnul on Tartu klubi jõudnud 206-sentimeetrise diagonaalründajaga suusõnalisele kokkuleppele, allkirjad saavad paberile tuleval nädalal.

Mänedžeri kinnitusel on ka rahaasjad Meresaarega kokku lepitud, kuid pooled neid ei avalikusta. Samas tunnistas Jõesaar Postimehe usutluses, et tegemist on Pere Leiva aegade kalleima kontrahtiga.

Eelmisel hooajal Venemaal Jaroslavli Neftjannikus pallinud 25-aastaselt Meresaarelt ootab klubi Jõesaare sõnul seda, et kogenud mängija kujuneks suhteliselt noore Tartu meeskonna hingeks ja eeskujuks.

«Seda, kuidas Meresaar palle maha lööb, teab ju igaüks,» ütles Jõesaar. Samas ei tähendavat liidriroll ilmtingimata kaptenipaela – seda otsustab juba meeskond. Pere Leiva eesmärk saab Jõesaare väitel olla üks – tuua Emajõelinna meistritiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles