Valsikuningas Johann Strauss juunior astus abiellu Elva mändide all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valsikuningas Johann Strauss juunior (Andres Dvinjaninov) ja viinlanna Henriette Treffz-Chalupetzky (Piret Simson).
Valsikuningas Johann Strauss juunior (Andres Dvinjaninov) ja viinlanna Henriette Treffz-Chalupetzky (Piret Simson). Foto: Sille Annuk

Kui valsikuningas Johann Strauss juunior (Andres Dvinjaninov) ja viinlanna Henriette Treffz-Chalupetzky (Piret Simson) astusid reedel kell 21 Elva lauluväljaku peaaegu otsast otsani vaatajaid täis pingiridade vahele, esitas Kuninglik Orkester Andres Mustoneni juhatusel nende auks Mendelssohni «Pulmamarsi».

Mõistagi kõlas Andres Dvinjaninovi lavastatud ja Kadri Leivategija produtseeritud kontsertetenduses «Kuningriik» kõige enam päevakangelase enda loomingut. Soleerisid ooperi- ja operetitähed Merle Jalakas ja Mati Kõrts. Marika Aidla seatud tantsudega kaunistasid Raivo Adlase juhatatud pulmapidu klubi Teemant ja trupi Tarbatu tantsijad.

Kui valsikuningas oli kolmveerand tundi enne südaööd tänanud neid, kes andsid oma osa pulmapeo õnnestumisse – eelkõige sai kiita ilmataat vihmata õhtu eest – ja lahvatanud oli ilutulestikukeskuse Arnika tulevärk, ühines laval olijatega tantsukeerutustes publik.

Nii nagu viiendat korda etendunud «Kuningriigi» puhul varemgi täheldatud, kandis mõnigi pealtvaatajaist ka seekord stiilset rõivastust, mis võistles lavastuses kasutatud kostüümidega. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles