Lauluväljaku ümbruse rohealad mattusid eile autode alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge ja Uuslinna tänavad ning Kumu ümbrus Madonna kontserdi ajal.
Valge ja Uuslinna tänavad ning Kumu ümbrus Madonna kontserdi ajal. Foto: Александр

Madonna kontserdi ajal eile õhtul mattusid paljud lauluväljaku naabruses olevad rohealad ebaseaduslikult pargitud autode alla.

Postimees.ee lugeja Aleksandri sõnul täitsid pargitud autod mururibad ja rohealad Valge ja Uuslinna tänavate piirkonnas ning ka Kumu juures, kirjutas venekeelne Postimees.

Autod, mis olid pargitud Uuslinna ja Valge tänavate ristmiku juures, takistasid ka jalakäijate ja teiste autode liiklust. Aleksandri sõnul kordub taoline ebaseaduslik parkimine juba aastaid lauluväljaku naabruses olevates piirkondades, kui lauluväljakul toimub suur massiüritus.

«Kaks kõnet munitsipaalpolitseisse kahe tunni jooksul ei andnud midagi,» märkis Aleksandr. «Osa masinate esiklaasile tekkisid sedelid, kuid enamikule autodele mitte. Nii jäävadki muru asemel nüüd alles lõhutud teeperv ja pori.»

Munitsipaalpolitseist öeldi Aleksandri sõnul talle, et ta võtaks mupo töö enda kanda ning hakkaks ise rikkujaid pildistama. Aleksandr lausus, et äravedajat mupo kutsuma ei hakanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles