Narva opositsioon pürib valimisliidu abil võimule

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Raekoja plats.
Narva Raekoja plats. Foto: Mihkel Maripuu

Narva linnavolikogus vähemuses olevad opositsioonipoliitikud moodustasid valimisliidu Peetri Plats ja lubavad praeguse sulidevõimu välja vahetada.

Liidu asutajateks on seitse inimest, kellest tuntumad on 31-liikmelises volikogus praegu opositsioonis olevad Ants Pauls, Gennadi Afanasjev, Artur Pärnoja ja Nadežda Sinjakova, kes on muu hulgas nõudnud ka praeguse linnavalitsuse tagasiastumist, kuna linnavõimude tegevus on pälvinud ohtralt politsei ja uurimisorganite tähelepanu, kirjutab Põhjarannik.

Endise Narva elektrijaamade juhi ja riigikogu liikme Ants Paulsi sõnul sai valimisliidu nimeks Peetri Plats, kuna selle ääres asuvad linna peamised võimuasutused. «Me vihjame sellega, et meil on kavatsus võtta seal positsioonid sisse,» ütles Pauls, kes hoidus siiski täpsustamast, millist kohtade hulka tulevases volikogus sihitakse ja kellest võiks saada uus linnapea.

«Need arvukad kriminaalasjad, mis on Narvas poliitikute ja ametnike suhtes alustatud, mõjuvad väga halvasti linna mainele, tõrjuvad investeeringuid ja seega ka uusi töökohti. Linna juhtimine peab muutuma ausaks ja läbipaistvaks,» sõnastas Pauls valimisliidu eesmärgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles