Keskerakond: kohukesereklaam pole meie tellitud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

(Täiendus kell 17.10)
Välikampaania keelustamise vastu olnud Keskerakond kinnitab, et pole nende sümboolikaga sarnase kohukesereklaamiga seotud.

Paljudel Tallinna kioskitel olid täna rohelised reklaamplakatid, millel oli täht K ja kiri «Igaühele». Keskerakonna valimisloosung on «Igaühe eest!», erakonna tunnuseks on K täht ristikheinalehega rohelisel taustal.

«Meil ei ole selle kampaaniaga mitte mingisugust pistmist,» ütles BNS-ile Keskerakonna infojuht Toomas Raag.

11. septembrist, mil lõppes kohalike omavalitsuste saadikukandidaatide registreerimine ning algas aktiivse valimisagitatsiooni aeg, on poliitiline välireklaam keelatud.

Eesti juhtiva glasuurkohukeste tootja AS Kohuke lubas nädala alguses alustada suurt turunduskampaaniat, kuid selle sisu ei soovi ettevõtte esindaja veel kommenteerida.

«Iga asi omal ajal, nädala alguses räägin rohkem,» ütles BNS-le AS Kohuke müügijuht Jüri Kambura. «Meil on teoksil üks suur projekt.»

Juuni alguses riigikogus Reformierakonna ja Keskerakonna vastuseisust hoolimata heaks kiidetud seadus keelab erakonna, üksikkandidaadi või erakonna nimekirjas kandideeriva isiku, nende logo või programmi reklaamimise hoonetel, rajatistel ning ühissõidukite või taksode sise- ja välisküljel. Samuti on keelatud muu poliitiline välireklaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles