Ajaleht: ETV juhiks kandideerivad Paadam ja Salu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane SL Õhtuleht kirjutab, et Eesti Televisiooni juhatusse kandideerib viis inimest, teiste hulgas Monika Salu ja Juhan Paadam, kes tahavad saada juhatuse esimeheks.

Lisaks Eesti Loto eksjuhile Salule ja praegusele ETV juhatuse liikmele Paadamile, tahavad ETV juhatusse pääseda ka Tallinna linnavalitsuse avalike suhete direktor Ain Saarna, veiniärimees Kalev Vapper ja endine Raadio 2 peatoimetaja Urmas Leinfeldt, väitsid SL Õhtulehele ringhäälingunõukogule lähedalseisvad inimesed.

Monika Salu keeldus kandideerimise põhjusi või võimalikke võidušansse lehele kommenteerimast.

Kommentaaridest keeldus esialgu ka eile Londonis viibinud Paadam.

Augusti lõpus kuulutas ringhäälingunõukogu välja konkursi avalik-õigusliku televisiooni juhatuse liikmete ametikohtadele. Konkurss toimub seoses ETV praeguse juhi Ilmar Raagi ja juhatuse liikme Juhan Paadami lepingute lõppemisega detsembri lõpus.

Avalduste laekumise tähtajaks, 30. septembriks oli nõukogule tulnud seitse avaldust.

Eeloleval esmaspäeval kogunev ringhäälingunõukogu kohtub viie kandidaadiga ning kuulab ära nende seisukohad ja arvamused televisiooni juhtimise osas. Pärast seda toimub nõukoguliikmete arutelu ja peaks tehtama otsus.

Kas uued juhatuse liikmed just esmaspäeval valitakse, pole kindel. Aega uue juhatuse määramiseks on nõukogul selle aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles