Hiiu haigla patsiendid ei kujuta endast ohtu

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti onkoloogiakeskus Hiiul.
Eesti onkoloogiakeskus Hiiul. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Hiiu haigla ülemarst rahustab murelikke Nõmme elanikke, väites, et terviseradadel jalutamas käivad patsiendid kedagi ei ohusta.


Mitmed Nõmme linnaosavalitsuse poole pöördunud elanikud on kurtnud, et onkoloogiahaigla patsiendid käivad haigla riietes piirkonna terviseradadel jalutamas, kirjutab Nõmme Sõnumid.

Põhja-Eesti regionaalhaigla Hiiu korpuse ülemarsti Andrus Araku sõnul tuleks sellistesse patsientidesse mõistvalt suhtuda, sest mingisugust ohtu nad kellelegi ei kujuta.

«Kasvajad ei nakka. Ravikuuri ajal viibitakse haiglas viis nädalat, päevane raviprotseduur aga kestab 10-15 minutit. See on mõistetav, et kui patsiendil vähegi jaksu on, soovib ta värskes õhus jalutada,» rääkis ta..

«Haiglariiete vahetamine isiklike riiete vastu on tülikas, sest raviasutuses viibimise ajaks on need üldjuhul hoiule antud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles