Mutli: oravad kustutavad iseenda süüdatud tulekahju

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaateaken.
Vaateaken. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli tuletab meelde, et niinimetatud «vaateaknamaksu» on tänane valitsuskoalitsioon Reformierakonna juhtimisel eelmisel aastal ise vastu võtnud.


Mutli kinnitusel ei maksustata vaateakent, vaid eksponeeritavat reklaami, mis on suunatud avalikkusele, vahendas Raepress. «Arusaamatu on reklaamiseaduse menetlust juhtinud majanduskomisjoni reformierakondlasest esimehe Urmas Klaasi väide Eesti Päevalehes, et ta pole midagi kuulnud sellest, et ka vaateakendel eksponeeritud reklaam, mis on avalikkusele suunatud, on maksustatav. Samuti kui viisime reklaamiseadusest tuleneva täpsustuse välireklaami osas meie määrusesse, siis volikogu hääletas ühtselt selle ettepaneku poolt,» imestas Mutli.

«Koomiline on jälgida, kuidas Reformierakond üritab kõigest väest teeselda, justkui nad seisaksid ettevõtjate eest ja reklaamiseaduse vastu, mille nad ise vastu võtsid. Oravad üritavad ümber teha omaenda tegematajätmisi ja süüdistavad selles Tallinna linnavalitsust, mis on äärmiselt jabur. Oravad üritavad kustutada tulekahju, mille nad ise süütasid,» selgitas Mutli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles